Elérhetőségek
Név: FESZGYI Család- és Gyermekjóléti Alapellátási Egység
Cím: 1096 Budapest, Lenhossék u. 7-9.
Telefon: 06(1)215-60-27, 06(1)21-28-76
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Munkatársaink:
 • Vérné Holló Krisztina szakmai vezető Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Andrássy-Nagy Ildikó családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Antalik Tibor családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Gál Viktor családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Gergely Gabriella családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Gödöllei Piroska családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Gyürék Gábor családsegítő, szakmai vezető helyettes Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Hetsch-Fresli Dóra családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Kavin Krisztina családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Maszlag Anett családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Mesznerné Mészáros Éva családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Péter-Szabó Tünde családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Rozgonyi Kata Ildikó családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Szatmáry Zoltán családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Szász Kata családsegítő Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Auerbachné Berbás Beáta asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Jánváriné Rózsa Erzsébet asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Lakatos Györgyné asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 • Miklós János Lajosné asszisztens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási és ügyfélfogadási időnk:
Hétfő: 8-18 óra, ügyfélfogadás egész nap
Kedd: 8-18 óra, ügyfélfogadás egész nap
Szerda: nincs ügyfélfogadás!
Csütörtök: 8-18 óra, ügyfélfogadás egész nap
Péntek: 8-16 óra, ügyfélfogadás 8-13 óra

József Attila Lakótelepi Kirendeltség
1098 Budapest, Pöttyös u. 11.
tel./fax.: 280-8185, 280-9763
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A nyitva álló helyiséget a FESZGYI több szakmai egysége is használja annak érdekében, hogy az általuk nyújtott szolgáltatások a lakótelepen élők közelében is elérhetőek legyenek.

A József Attila Lakótelepi Kirendeltség nyitvatartása a nyári időszakban 2017 szeptemberig az alábbi módon változik:

Hétfő: 13.00-18.00 óra
Kedd: 9.00-14.00 óra
Szerda: nincs ügyfélfogadás!
Csütörtök 12-17 óra
Péntek: 8-13 óra

Megértésüket köszönjük!


(A nyári időszakon kívüli ügyfélfogadási rend:
hétfő: 13:00 – 18:00 óra Elérhető szolgáltatás: családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatás
kedd: 8:00 – 13:00 óra Elérhető szolgáltatások: családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatás, Díjhátralék-kezelési csoport szolgáltatása előre egyeztetett időpontban
csütörtök: 8:00 – 13:00 óra Elérhető szolgáltatás: családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatás
péntek: 11:00 – 16:00 óra Elérhető szolgáltatás: családsegítés és gyermekjóléti szolgáltatás)

A FESZGYI Család- és Gyermekjóléti Központ esetmenedzserei előre egyeztetett időpontban tartanak ügyfélfogadást a nyitva álló helyiségében.