Csoport indul szenvedélybeteg szülők gyermekei számára 2016 februárjától a Kék Pont Alapítvány és a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér együttműködésében.

A csoportra azokat az elsősorban középiskolás fiatalokat várjuk, akiknek szülei, nevelői, hozzátartozói szenvedélybetegek (alkoholisták, kábítószer-, játékfüggők, politoxikománok, stb.).

A csoport lassú nyílt csoportként indul. Az alkalmakat csütörtök délutánonként a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Térben (Bp. IX. ker. Haller u. 52.) tartjuk, heti rendszerességgel. A csoporton való részvétel díjtalan, előzetes regitszrációhoz nem kötött, de számunkra segítség, ha tudjuk, hogy kit várjunk. A csoportot Lovizer Dániel, a Kék Pont munkatársa és Kormos Piroska, a H52 munkatársa vezeti.

Első alkalom: 2016 február 4. csütörtök 16 órától

Kérdésével, visszajelzésével kapcsolatban kereshet minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címeken, a 215-7833-es (Kék Pont) vagy 06-20-247-7543-as (H52) telefonszámokon.

Tisztelettel:
Kormos Piroska (H52 Feszgyi) és Lovizer Dánel (Kék Pont)

A Kék Pont cikke az induló csoportról: Anya vagy apa iszik, függő? Várunk a kamaszok csoportjába!