Ez elmúlt napokban több csatornán keresztül is rendszeresen buzdítottunk mindenkit, hogy szavazzon a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér "Nyár52 - Minden napra egy program" elnevezésű projektjére, mely versenyben volt a 2018. évi Új Nemzedék Díjért.

Az Új Nemzedék Díj már több éve jelenti azoknak a közösségeknek, csoportoknak, szervezeteknek az elismerését, akik önzetlenül cselekedve hajlandók tenni szűkebb vagy akár tágabb környezetükért, a körülöttük lévő emberekért. Legyen az egy park megszépítése, egy közösségi jégpálya létrehozása, vagy bármilyen más, az embereknek és az emberekről szóló, közösséget építő megmozdulás, ami azokat is közösséggé kovácsolja, akik részt vesznek benne, és azokat is, akik utána élvezik ennek az eredményét.

Idén a H52 Ifjúsági Iroda nyerte meg a díjat, és tudjuk, ez annak az eredménye, hogy a kampány alatt rengeteg támogatást és szavazatot kaptunk, ami nélkül nem is sikerült volna!

Ezúton szeretnénk megköszönni minden ferencvárosi lakosnak, a ferencvárosi Önkormányzatnak, illetve a FESZGYI összes munkatársának, hogy szavaztak ránk és türelmesen viselték, hogy a kampány alatt nagyon sűrűn kértük a részvételt több fórumon is!


Köszönettel:
A H52 csapata