Már itt van a nyári szünidő és ilyenkor a gyerekek, ha tehetik, minden nap a játszótérre vagy a parkba mennek. Ez azonban szülőként igen fárasztó, főleg munka mellett. Ezt felismerve a H52 Ifjúsági Iroda és Közösségi Tér kitalált egy remek lehetőséget – mégpedig, hogy ingyenes nyári programokat szervez ferencvárosi gyermekeknek.

Az idei nyári szünet (is)– a hétvégéket és a táborainkat leszámítva – 52 napból áll. Ez számunkra különösen fontos, így hát nem is kérdés, hogy egy rendkívüli projekttel "ünnepeljük”" meg az egybeesést. A szünidő minden egyes napjára valamilyen extra programot szervezünk, amelyek természetesen illeszkednek az időszak hangulatához.

Hogy mégis mik ezek a programok?

A fagyikészítés és a lángossütés mellett a programsorozat része például a közös strandolás, a múzeum- és színházlátogatás, a vízibombacsata, számháború, parlamenti látogatás, hajókirándulás, strandolás, horányi tündértábor, veresegyházi medvepark, cirkusz, budakeszi vadaspark, és sportfoglalkozások. A részletes programfüzet hamarosan elkészül, amelyet időben több felületen teszünk közzé. Természetesen minden program díjmentes lesz, viszont néhány programon való részvétel regisztrációhoz kötött.