Nyolcalkalmas sajátélmény csoportot indít a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága olyan személyek számára, akik életük során megtapasztalták a kapcsolati erőszakot, már kiléptek a bántalmazó kapcsolatukból és szeretnének védett közegben tovább erősödni, illetve támogató sorstárs közösségre lelni.

A csoport találkozóit kéthetente tartjuk, a pandémiás helyzetet figyelembe véve személyesen, vagy online térben. A csoportot kapcsolati erőszak kérdésében jártas szakemberek facilitálják. Közös célunk, hogy a résztvevők tudatosítani és értelmezni tudják múltbéli lelki sérüléseiket és megtapasztalják az életük feletti kontroll visszaszerzésének érzését.

Jelentkezéshez kérjük, küldjön nekünk egy rövid bemutatkozó levelet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, amelyben röviden összefoglalja, hogy mi motiválja a csoportba való jelentkezésre, valamint van-e technikai lehetősége szükség esetén online bekapcsolódni a csoportba. A levélben emellett adja meg telefonos elérhetőségét is, ahol munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot.

Ha további kérdése lenne, azt is felteheti nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A csoport plakátja PDF formátumban innen letölthető.