Megjelent a ferencvaros.hu-n 2014. október 18-án.

A Vendel utcai Sportcsarnokban rendezték meg a József Attila-terv keretén belül a Szomszédünnepet, melyre változatos programokkal hívták az akcióterületen élőket.

A rendezvény célja a helyi identitást, közösségformálást erősítő programok szervezése - elsősorban az akcióterület lakossága számára.

A Vendel utcai Sportcsarnokban október 18-án délután változatos programmal várták a környéken élőket. Kosárfonás, arcfestés, sportvetélkedők, hennafestés várta az érdeklődőket, valamint kiosztásra került 100 adag töltött bodag is. Az eseményen részt vett Illyés Miklós, a Humán Ügyek Bizottságának elnöke, Gedeon Andor, a FESZGYI igazgatója, valamint Berecz Dénes, a Családmentori Iroda vezetője.


A FESZGYI szervezeti egységeként működő Családmentori Iroda szervezésében létrejövő program esti műsorszáma a Copacabana Bossa-Nova Duó igényes zenei aláfestése volt - tánc és sport jól megfért egymás mellett.

A jó hangulatú, nagy érdeklődésre számot tartó esemény ismét bebizonyította: szükség van a közösségépítő, egymás megismerését célul kitűző eseményekre Ferencvárosban.