Tisztelt ferencvárosi polgárok!

Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata tudomására jutott, hogy az utóbbi időszakban ismeretlen személyek azzal keresik meg a kerületi lakosokat, hogy a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága nevében kérdéseket tegyenek fel, adatokat gyűjtsenek. A hamis indokkal bejutó egyének a tárgyalás közben felmérik a lakásban található értékeket, majd azokat magukhoz ragadva távoznak.

Amennyiben a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatóságára hivatkozva ismeretlen egyének szeretnének bejutni Önökhöz, úgy mielőtt beengednék őket, kérjék az Intézmény által kiállított igazolványt, megy a személyigazolvány felmutatásával együtt tanúsítja, hogy valóban kollégáink érkeztek Önökhöz.

A Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatósága által koordinált ellátórendszerrel kapcsolatos valamennyi tudnivaló a www.feszgyi.hu oldalon elérhető, valamint az Intézmény székhelyén és telephelyein megismerhető.

Az Önkormányzat kéri a ferencvárosiakat, hogy legyenek óvatosak, és ne bízzanak meg a Ferencvárosi Szociális és Gyermekjóléti Intézmények Igazgatóságára hivatkozó csalókban!

Tisztelettel:
dr. Bácskai János

polgármester

Budapest, 2015. július 31.

(A felhívás PDF formátumban letölthető erre a linkre kattintva.)