A japán, thai és koreai finomságokat kínáló Wokzilla Sushi & Wok Bár egy hazai kezdeményezés mintájára úgy döntött, nyártól őszig ingyen ebédet kínál a kerületi rászorulóknak.

Az étterem vezetője Környei Márk kereste meg a FESZGYI vezetőségét ezzel a lehetőséggel, aki úgy gondolja szeretne visszaadni valamit a közösségnek, amiben él.

Június 6-október 17. között minden héten keddenként egy ázsiai ebédmenüt kínáltak fel 10-12 rászorulónak. A déli menü két fogásos, de ennek az alkalmanként tíz-tíz embernek desszert és limonádé is dukált.


A FESZGYI szakmai egységei közül az idősek ellátását végző Szociális Szolgáltató Központ és a Családtámogató és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásait igénybe vevők közül 164-en élhettek a lehetőséggel. Így a hetente érkező 10-12 fő között gyermekes családok, idősek, és hajléktalanok is megebédelhettek.

Az étterem személyzete kifogástalan kedvességgel és udvariassággal fogadta a rászoruló vendégeket, az egész akciót akadálymentesen, gördülékenyen bonyolították, amiért külön köszönet jár nekik, hiszen az akcióban résztvevő személyek is azt nyilatkozták, hogy az éttermi dolgozók, nyitottsággal és pozitív hozzáállással látták vendégül őket.

KÖSZÖNJÜK!
FESZGYI vezetősége